FKP POSUŠJE – Natali Dizdar i Marko Tolja nastupaju u revijalnom dijelu!

FKP POSUŠJE – Natali Dizdar i Marko Tolja nastupaju u revijalnom dijelu!

Link na izvornu vijest

Jedan od zaštitnih znakova Posušja, koji je za vrlo kratko vrijeme postao njegov brend, je Festival klapske pisme, koji se održava u prekrasnom ambijentu na Trgu hrvatskih branitelja.

Pred nama je njegovo jubilarno deseto izdanje, koje će ne sumnjamo pobuditi veliko zanimanje kod publike i javnosti.

Marljivi organizatori su se i ove godine potrudili da taj doživljaj bude još bolji kroz njegov, uvijek atraktivni revijalni dio.

Prva večer rezervirana je za muške klape, a začiniti će je jedna žena – Natali Dizdar. Uz pratnju svog band-a, Natali će izvesti svoje najveće hitove. Ove godine slavi 10 godina karijere tijekom koje je izdala dva studijska albuma “Natali Dizdar” i “Pronađi put” te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža i Davorin.

Nominirana je za ovogodišnjeg Porina u kategoriji za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu Grijeh koja je obilježila prethodnu godinu, za koji je dobila i priznanje MTV Double Platinum Award.

Na drugoj večeri ženskih klapa u revijalnom dijelu nastupiti Marko Tolja. Jedan od najprepoznatljivijih vokala s hrvatske javne scene i višestruki dobitnik nagrade Porin, uz prepoznatljivi autorski pop repertoar strastveni je zaljubljenik u swing glazbu.

Zbog te njegove ljubavi prema swingu, ali, prvenstveno, zbog njegovih iznimnih vokalnih kvaliteta, mnogi ga nazivaju hrvatskim Frank Sinatrom.

Marko je izvanredni vokal koji se podjednako dobro snalazi u popu, jazzu, swingu, pobjednik je dvaju televizijskih showova, „Zvijezde plešu“ i „Zvijezde pjevaju“. Uvijek elegantan i šarmantan Riječanin u Posušje stiže uz fantastičan bend kojeg čine vrhunski glazbenici.

Publiku bez sumnje čeka večer puna glamura, elegancije i sjajnih glazbenih emocija.

X. Festival klapske pisme Posušje 2024. bit će održan na Trgu hrvatskih branitelja 3. i 4. kolovoza s početkom u 20.30 sati.

Ulaz na festival je besplatan.

Post FKP POSUŠJE – Natali Dizdar i Marko Tolja nastupaju u revijalnom dijelu! je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?