Vučić: Ne želim ratovati s Bošnjacima, dat ću sve od sebe da to izbjegnemo

Vučić: Ne želim ratovati s Bošnjacima, dat ću sve od sebe da to izbjegnemo

Link na izvornu vijest

 

Rekao je kako se Srbija suočava s brojnim političkim izazovima za koje smatra da ih nije stvorila i da nije odgovorna.  Govorio je i o “moralnom sakaćenju Srbije”, osvrnuvši se na to da ga optužuju da je Putinov potrčko, te, kako kaže, da ga lažno optužuju da želi rat i da je u Srbiji na djelu diktatura.

– Nemojte smetnuti s uma, pogledajte kako funcioniraju glavni mediji u Sarajevu, Podgorici, Zagrebu i Prištinu. Što god ja izgovorio, bit će da sam poludio, ljutito objašnjavao i pobjesnio. Stavit će da su mi klempave uši… Ja jesam ružan čovjek, ali mi uši nisu klempave. Prikrivaju naše ekonomske ideje, to kriju, ali pričaju o velikosrpskim projektima – kazao je.

Potom se osvrnuo i na Rezoluciju o genocidu u Srebrenici. 

– Baš kao što sam govorio i ranije, kao što je i Konaković potvrdio. A što je to što mislite da implementirate? Nestanak RS? Nestanak Srbije i uvlačenje u sukob s NATO-om? A onda govorite o sličnostima devedesetih i danas, kao da netko želi kazati da ćemo mi nekoga napastio – rekao je Vučić.

– Fini ljudi su Žene u Crnom, Nenad Čanak i slični, a ja sam zlikovac? Ja 12 godina slušam kako sam nekoga ubijao snajperom oko Sarajeva, a snajper nisam držao u životu u ruci. 12 godina ih pitam zašto lažu i zašto ponavljaju jedno te isto? – dodao je Vučič.

– Evo ja otvoreno kažem, mi nećemo ratovati protiv vas. Nećemo ratovati protiv Bošnjaka. To je moja poruka. Sve od sebe ćemo dati da to izbjegnemo, nećemo nasjesti na provokacije – naglasio je Vučić.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?