O budućnosti novca u Mostaru – CryptoAdria konferencija #02

O budućnosti novca u Mostaru – CryptoAdria konferencija #02

Link na izvornu vijest

MOSTAR – Ove godine o budućnosti novca – kriptovalutama, pričaće se na drugoj po redu CryptoAdria konferenciji koja se održava 24. avgusta u tehnološkom centru Intera u Mostaru. Događaj će okupiti preko 30 stručnjaka iz svijeta kriptovaluta i blockchain tehnologije, a očekuje se pristustvo preko 300 učesnika.

Nakon prošlogodišnje prve kripto konferencije organizovane u Banjaluci, koja je premašila sva očekivanja i privukla veliki broj učesnika, organizatori ove godine najavljuju još bogatiji program i više iznenađenja za sve ljubitelje kripto svijeta.

CryptoAdria je zajednica koja već godinu dana okuplja kripto stručnjake i entuzijaste putem portala i prvog podcasta o kriptovalutama u jadranskoj regiji. Naš cilj je jačanje zajednice kroz edukaciju i umrežavanje na konferencijama, gdje stručnjaci nesebično dijele svoja znanja i iskustva“, izjavili su iz CryptoAdria-e.

Šta nas očekuje?

Jednodnevna konferencija donosi četiri panel diskusije koje će obuhvatiti ključne teme kao što su:

  • Da li su kripto assets-i budućnost ili sadašnjost?
  • Kako prepoznati dobre prilike za ulaganje?
  • Šta donosi web3 i tokenizacija?
  • Kako se kripto može primjeniti u svakodnevnom životu na legalan način?

Pored panel diskusija, učesnici će imati priliku uživati u dva keynote predavanja i radionici o ulaganju, te se povezivati sa vrhunskim stručnjacima i liderima industrije.

Tako​ se među govornicima mogu pronaći imenima poput: Igora Rakocije osnivača Balkan Tech Crypto YouTube kanala – jednog od najpopularnijih YouTube lica sa naših prostora, Aleksandra Matanovića osnivača ECD.rs mjenjačnice iz Srbije, Anine Milanović direktorke sektora za međunarodnu saradnju i razvoj KHOV Srbija, Vlahe Hrdala predsjednika UBIK-a, Novaka Svrkote CEO Kripto Broker koji je omogućio i jednu od prvih i najpopularnijih kripto transakcija i kupoprodaje u Crnoj Gori, prodaju krave Bitocinke, Ane Nives Radović autorke programa “From bits to banks”, Davida Veselinovića osnivača i direktora Crypto12 mjenjačnice iz Srbije i još mnogih drugih.

Organizatori poručuju da će jedan od glavnih govornika biti Tobias Jack Lewis, Strategic Content Manager iz TON fondacije.

Svi učesnici će imati priliku osvojiti i airdropove sa ACX platforme i kao i knjige o kriptovalutama.

Ukoliko vas zanimaju kriptovalute i planirate ulaganja, ne propustite osigurati svoje mjesto na CryptoAdria konferenciji!

Više informacija o Crypto Adria konferenciji, kao i prijavu možete izvršiti putem sajta www.konferencija.cryptoadria.com!

PR

Чланак O budućnosti novca u Mostaru – CryptoAdria konferencija #02 се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?