Ovogodišnje izdanje Festivala klapske pisme Posušje 3. i 4. kolovoza

Ovogodišnje izdanje Festivala klapske pisme Posušje 3. i 4. kolovoza

Link na izvornu vijest

Deseti Festival klapske pisme Posušje 2024. održat će se na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju 3. i 4. kolovoza s početkom u 20,30 sati, a u revijalnom programu festivala nastupit će Natali Dizdar i Marko Tolja.

Na prvoj večeri ženskih klapa u revijalnom dijelu nastupiti Marko Tolja sa svojim bendom.  Jedan od najprepoznatljivijih vokala s hrvatske javne scene i višestruki dobitnik nagrade Porin, uz prepoznatljivi autorski pop repertoar strastveni je zaljubljenik u swing glazbu, a  podjednako dobro se snalazi i u popu i jazzu, swingu.

Druga večer rezervirana je za muške klape, a začinit će je Natali Dizdar. Uz pratnju svog band-a, Natali će izvesti svoje najveće hitove. Ove godine slavi 10 godina karijere tijekom koje je izdala dva studijska albuma “Natali Dizdar” i“Pronađi put” te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža i Davorin.

Nominirana je za ovogodišnjeg Porina u kategoriji za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu Grijeh koja je obilježila prethodnu godinu, za koji je dobila i priznanje MTV Double Platinum Award, priopćili su organizatori.

Objava Ovogodišnje izdanje Festivala klapske pisme Posušje 3. i 4. kolovoza pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?