Marin Ćorluka više nije trener MNK Hercegovina

Marin Ćorluka više nije trener MNK Hercegovina

Link na izvornu vijest

Marin Ćorluka više nije trener MNK Hercegovina, objavili su na službenoj Facebook stranici.

Želimo vas obavijestiti da smo donijeli tešku odluku o sporazumnom raskidu ugovora s našim trenerom Marinom Ćorlukom. Marin je s nama započeo ovaj projekt 2019. godine s velikom vizijom i predanošću. Iako prve sezone nismo ušli u Premijer ligu zbog pravila NSBiH da se prve sezone nakon osnivanja kluba ne može ući u viši rang, pod njegovim vodstvom uspjeli smo se plasirati u Premijer ligu već sljedeće sezone.

Njegovo stručno vođenje dovelo je da naš klub igra već treću uspješnu sezonu u Premijer ligi i u svakoj smo izborili doigravanje za prvaka BiH. Kao kruna svega, u zadnjoj sezoni osvojili smo prvenstvo i Kup BiH, te time izborili nastup u Ligi prvaka što su povijesni uspjesi za našu ekipu, naš grad kao i cijelu Hercegovinu.

Nakon sporazumnog raskida, Marin ostaje u klubu u novoj ulozi, jer zbog previše životnih obaveza trenutno nije u mogućnosti voditi klub na najbolji mogući način i potpuno se posvetiti tome. Želimo izraziti duboku zahvalnost Marinu Ćorluki za sav trud, rad i uspjehe koje je postigao s našim timom. Njegov doprinos ostat će zauvijek zapamćen i cijenjen.

Marine, hvala na svemu i sretno u budućim izazovima i nadamo se da ćeš i dalje biti uspješan u svojoj karijeri.

Uskoro ćemo objaviti i novo ime koje će nas voditi u LIGU PRVAKA i OBRANU DVOSTRUKE TITULE, te novu upravu kluba, novog predsjednika i MNK Hercegovinu u jednom novom ruhu, objavili su iz kluba.

MOJA HERCEGOVINA MOJ KLUB!

Post Marin Ćorluka više nije trener MNK Hercegovina je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?