Liga mjesnih zajednica: Odigrani prvi susreti skupine B

Liga mjesnih zajednica: Odigrani prvi susreti skupine B

Link na izvornu vijest

Sinoć su na Sportskom centru u Grudama odigrani prvi susreti skupine B.

Prvo su na teren izašli mlađi uzrasti Tihaljine i Gorice Sovići. Uvjerljivo je slavila ekipa Gorice Sovići 13-0.  5 golova postigao je Mihovil Mikulić, 2 Ante Ćorluka, 1 Domagoj Grubišić, 1 Šime Vlašić, 1 Ljubo Grizelj, 1 Krešo Soldo, 1 Boris Benović i 1 Ivan Vlašić.

U prvoj seniorskoj utakmici sastali su se Grude Centar i Pocrte. Slavila je ekipa Gruda Centar a jedini pogodak je postigao Ivan Ćorluka.

U drugoj seniorskoj utakmici Sovići Donji bili su bolji od Borajne rezultatom 8-3. Za Soviće 3. pogotka postigao je Ante Grizelj, 2 Ivan Pejić i po jedan Matej Šimić, Damjan Kozina i Luka Vlašić. Za Borajnu 2 pogotka je postigao Marko Šimić i 1. Davor Vukoja.

U posljednjem susretu večeri sastali su se Tihaljina i Dragićina. Nakon prvih 20 minuta igre rezultat je glasio 1:1. Sijevale su prilike s obe strane terena a na kraju pobjedu odnosi Tihaljina rezultatom 5:2. Za Tihaljinu pogotke su postigli Marinko Primorac, Jure Primorac, Luka Ančić, Ljubo Ančić i Ivan Perić dok su za Dragićinu zabili Ivan Leko i Mihael Palac.

Liga mjesnih zajednica se nastavlja večeras po idućem rasporedu:

Srijeda 17.07.2024.
JUNIORI: Drinovci – Tihaljina 19:00
JUNIORI: Ružići – Donji Mamići 19:45
Donji Mamići – Pešija 20:30
Drinovci 2 – Grude Zapad 21:30
Drinovci 1 – Gorica 22:30
Slobodna ekipa – Ružići

Post Liga mjesnih zajednica: Odigrani prvi susreti skupine B je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?