Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima u Širokom Brijegu

Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima u Širokom Brijegu

Link na izvornu vijest

Grad Široki Brijeg je donio odluku da je na području Grada Širokog Brijega ugostiteljskim objektima produženo radno vrijeme.

Odluka se temelji na članku 13. Pravilnika o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području Županije Zapadnohercegovačke („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, br: 25/19) a donio ju je gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

Pa slijedom toga od 18. srpnja do 18. kolovoza 2024. godine ugostiteljski objekti mogu raditi do 02:00.

Inače, za vrijeme ljetnog računanja vremena ugostiteljski objekti tijekom tjedna mogu raditi do ponoći, a vikendom do 1:00 sat, međutim kako u ovom razdoblju Široki Brijeg posjećuju mnogi gosti ova odluka je usklađEna upravo tom činjenicom.

 

The post Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima u Širokom Brijegu first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?