Sljedećih dana lokalni pljuskovi i grmljavine

Sljedećih dana lokalni pljuskovi i grmljavine

Link na izvornu vijest

U Bosni i Hercegovini danas će biti sunčano vrijeme uz umjeren porast oblačnosti tijekom dana. Poslije podne i tijekom noći se očekuju pljuskovi s grmljavinom, koji lokalno mogu biti i izraženiji. Vjetar slab u Hercegovini jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni.

Najviša dnevna od 28 do 34, na jugu 40 stupnjeva. U subotu 20. srpnja u Bosni će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom se očekuju u Bosni i na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjeren u Hercegovini jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni. Jutarnja temperatura zraka od 19 do 25, na jugu do 28, a dnevna od 27 do 33, na jugu 40 stupnjeva.

U nedjelju 21. srpnja u Bosni prije podne bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postupno razvedravanje tijekom poslijepodneva. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Kiša ili lokalni pljuskovi se očekuju centralnim, istočnim, sjevernim područjima Bosne i na sjeveru Hercegovine. Padavine uglavnom u prvom dijelu dana. Vjetar slab u Hercegovini jugozapadni, a u Bosni sjeverni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 28, a dnevna od 26 do 33, na jugu 37 stupnjeva. 

U ponedjeljak 22. srpnja bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne lokalni pljuskovi se očekuju u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Vjetar slab u Hercegovini jugozapadni, a u Bosni sjeverni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 28, a dnevna od 28 do 34, na jugu 37 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

Dnevnik.ba 

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?