Enis Bešlagić sa svojom predstavom ‘Da sam ja neko’ 13. 8. dolazi u Herceg Etno selo

Dugoočekivana predstava ‘Da sam ja neko’, kazališnog i televizijskog glumca te prepoznatljivog regionalnog TV lica – Enisa Bešlagića, 13.08. imat će svoju premijeru u amfiteatru Herceg Etno sela. Riječ je o Enisovoj prvoj samostalnoj autorskoj predstavi, na kojoj je radio sa željom da u nju pretoči čitav svoj život; počevši od svog odrastanja i onoga tko je želio biti pa sve do onoga tko je i što je danas, sa svojih 49 godina života. Da je u tome uspio, svjedoči i oduševljena publika, koju tijekom dva sata trajanje predstave uspije i nasmijati, ali i rasplakati, zbog čega ga nerijetko nagrađuju i ovacijama u do sada već odigranih preko 50 predstava diljem regije.

Bešlagića publika jako voli već dugo i ma gdje se pojavio, još od vremena Šemse u “Našoj maloj klinici”, ali i drugih njegovih projekata. Za njega svi s kojima je radio govore da je vrhunski profesionalac. On je, uz to, topao čovjek široke duše i širokih pogleda, ima u sebi neku specifičnu vrstu iskrenosti i predanosti i neke principe od kojih ne odstupa ma što radio.

Za predstavu kaže da je autobiografska priča koju on priča i dijeli sa svojom publikom, neke priče koje su možda znali, koje je možda negdje ispričao ali mnogo toga iz njegove perspektive i onoga što je prolazio želi podijeliti sa publikom.

Kaže da je htio napraviti predstavu na koju će doći sve generacije od 7 pa nadalje.

“Meni je šarolika publika i što je najbitnije sve generacije su prihvatile ovu predstavu. Trudio sam se da napravim predstavu bez psovki, nema vrijeđanja, nema vuglarnosti nema politike, nema nekih viceva koje smo već sto puta čuli snimili nego baš život, tako da predstava bude životna, da vam izazove i smijeh i suze i tugu sve ono kakav život i jeste. Ovo je predstava koju zaista ne smijete propustiti. I kad to kažem, potpuno sam iskren. Potpuno je drugačija od svih onih koje ste dosad možda navikli gledati.” zaključio je Enis. 

Ulaznice za predstavu prigodnu svim generacijama i uzrastima, dostupne na recepciji Herceg Etno sela i putem sustava kupikartu.ba.


O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?