BROJNI KONCERTI U POSUŠJU: Mate Bulić, Urban, Škoro, Divlje jagode, Marko Tolja, Natali Dizdar

BROJNI KONCERTI U POSUŠJU: Mate Bulić, Urban, Škoro, Divlje jagode, Marko Tolja, Natali Dizdar

Link na izvornu vijest

Više od 60 događaja je u ovogodišnjem Posuškom litu, najljepšoj razglednici općine Posušje, kako joj vole tepati domaćini.

Negdje smo na pola događaja. Ulazimo u drugu polovicu koja sa sobom nosi brojne kulturne, športske, zabavne i druge događaj, a posebno se izdvajaju koncerti koji uvijek za sobom povuku brojnu publiku.

Prvi u nizu koncerata koji je pred publikom je koncert Divljih jagoda i Ballbreakersa koji će se održati 27. srpnja u sklopu V. Međunarodnog moto susreta u organizaciji Moto kluba “Sinovi” Posušje na južnoj obilaznici u Karamatićima, koji je ove godine humanitarnog karaktera.

Festival klapske pisme jedan je od zaštitnih znakova Posušja, koji je za vrlo kratko vrijeme postao njegov brend, a njegovo jubilarno deseto izdanje, će bez sumnje pobuditi veliko zanimanje kod publike i javnosti.  Marljivi organizatori su se i ove godine potrudili da taj doživljaj bude još bolji kroz njegov, uvijek atraktivni revijalni dio.  Tako na Festival klapske pisme u Posušju stižu Marko Tolja i Natali Dizdar. Publiku bez sumnje čeka večer puna glamura, elegancije i sjajnih glazbenih emocija.

Povodom 24. proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja i ove godine Mjesna zajednica Vir sprema veliki koncertni spekatkl. Slogan „Vjera, ljubav i domovina“ sve govori – u Vir stiže Miroslav Škoro. Stadion Malo polje u Viru ponovo je mjesto rezervirano za najbolje domaće izvođače. Nakon što je grupa Dalmatino prošle godine nadmašila sva očekivanja i privukla nekoliko tisuća posjetitelja, dobru atmosferu najavljuje i koncert Miroslava Škore.

.Nakon dugo vremena, ponovo je s nama. Koncert hercegovačke glazbene legende Mate Bulić čeka nas u Sutini u Rakitnu, u nedjelju  11. kolovoza. Miljenik publike iza kojeg stoji više od 40 godina glazbene karijere, čovjek iz naroda i veliki humanitarac ovaj put pjeva za obnovu crkve svetoga Ante Padovanskog u Sutini u Rakitnu. Veliki koncert će se održati na igralištu područne osnovne škole u Sutini. 

Potom, 10. kolovoza, u sklopu 18. Smotre hrvatskog izvornog folklora Silo na ognjištu, zabavit će vas Tamburaški sastav Dukati.

Naravno, sve je ovo zagrijavanje za ono što dolazi 13. kolovoza – ususret Danu općine Posušje i blagdanu Velike Gospe velikim koncertom Damira Urbana i jednim velikim iznenađenjem.

Na kraju izdvajamo još Koncert Filmske Glazbe u režiji mladih domaćih glazbenika koji će vjerujemo i ove godine brojnoj publici predstaviti različite filmske glazbene teme na Trgu hrvatskih branitelja.

Objava BROJNI KONCERTI U POSUŠJU: Mate Bulić, Urban, Škoro, Divlje jagode, Marko Tolja, Natali Dizdar pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?