Cijena obroka za studente iznosi samo 3,5 KM

Cijena obroka za studente iznosi samo 3,5 KM

Link na izvornu vijest

Cijena smještaja ostaje 165 KM, studenti koji nisu smješteni u Centru imaju pravo na korištenje usluga studentskog restorana po cijeni od samo 3,5 KM

Rang lista studenata koji su dobili smještaj u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru uskoro će biti objavljena.

Uprava Studentskog centra je donijela i odluku da cijena obroka od 3,5 KM po obroku kojeg mogu dobiti studenti koji nisu smješteni u ovoj instituciji ostaje na snazi i u idućoj akademskoj godini, što je svakako još jedan znak stabilnog poslovanja ove ustanove. Krajem kolovoza slijedi natječaj za smještaj brucoša Sveučilišta u Mostaru, te su očekivanja kako će i tu biti veliki broj aplikacija

– Brucošima je osigurano 120 mjesta u Studentskom centru i tu isto očekujemo veliki broj prijava. Sve ovo je jasan pokazatelj kako Sveučilište u Mostaru koristi maksimalno svoje kapacitete kako bi osigurali što kvalitetnije uvjete za studiranje mladim ljudima koji su došli ovdje ostvariti svoj puni potencijal i znanjem koje steknu u našom visokoobrazovnoj instituciji sutra graditi jedno bolje društvo za sve nas – istaknula je Glibić.

Inače, Studentski centar Sveučilišta u Mostaru planira u novoj akademskoj godini brojne projekte koji imaju za cilj podizanje studentskog standarda na jednu veću razinu. Ravnateljica Glibić ističe kako je to stalna misija Uprave ove institucije, te kako će javnost biti blagovremeno informirana o svim planiranim projektima.

Čak i sada tijekom ljetne pauze Studentski centar Sveučilišta u Mostaru nije mjesto koje čeka kraj ljetne pauze nego se ovo vrijeme koristi za pripreme za novu akademsku godinu.

-Dio soba renoviramo, počela je rekonstrukcija studentske menze/restorana i radi se još mnogo toga kako bi Studentski centar Sveučilišta u Mostaru od iduće akademske godine bio još ugodnije mjesto za življenje našim studentima. I dalje ćemo biti jedna od perjanica Sveučilišta u Mostaru, najbolje visokoobrazovne institucije u državi – poručila je ravnateljica Glibić.

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru je u akademskoj godini koja je završila otvorio 4 čajne kuhinje u paviljonima, osigurao multimedijalni sadržaj preko kojega studenti na nekoliko lokacija u paviljonima dobivaju sve informacije o događanjima u instituciji, a uskoro bi se trebalo krenuti i u projekt rekonstrukcije kotlovnice.

– Kada je kotlovnica u pitanju, tu nam je želja ugraditi dizalicu topline koja će nam uvelike smanjiti troškove električne energije i vode koja je u posljednjih nekoliko mjeseci jako poskupila. Nakon svega navedenog, imamo i gotov projekt fotonaponske elektrane na krovu Paviljona 1 gdje bismo zatvorili tu ‘zelenu priču’ dizalicom topline, novim solarima, panelima, proizvodnjom električne energije za vlastite potrebe, čime ćemo smanjiti režijske troškove. Onda bismo ta sredstva mogli uložiti u dodatni studentski standard – zaključila je ravnateljica Glibić.

Pogled.ba

The post Cijena obroka za studente iznosi samo 3,5 KM appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?