Kako ćeš znati jeli neka osoba za tebe ili nije?

Kako ćeš znati jeli neka osoba za tebe ili nije?

Link na izvornu vijest

Kako ćeš znati jeli neka osoba za tebe ili nije?

Jednom je jedan mladi dečko rekao svome prijatelju: Znaš kako ćeš znati jeli neka osoba za tebe ili nije? Govorim taj prijatelj: Kako? Kaže on: Samo reci Isusu ali iskreno i s vjerom, bez straha: Isuse stavljam Tvoj Križ između mene i ove osobe! Ako je Tvoja volja da mi budemo skupa, neka nas Tvoj Križ ujedini a ako ova osoba ipak nije za mene, neka nas Tvoj Križ razdvoji i oslobodi jedno od drugog!

Svaki put nakon toga kada je taj prijatelj upotrijebio tu molitvu, upalilo je. To je baš jaka molitva jer u nekoliko navrata dečko je mislio da je našao pravu curu. Iako su te cure bile dobre, kvalitetne i vjernice, rekao bi čovjek, to je to, ipak kad bi taj dečko upotrijebio tu molitvu, Bog bi djelovao i razdvojio taj par koji ipak nije po Njegovoj volji , bez obzira što su oboje vjernici i dobri ljudi. Mi vidimo do zida a Bog vidi iza zida. Teško je to bilo shvatiti i prihvatiti ali s Božjom milošću i s tvojim otvorenim srcem, sve se prihvati jer ipak Bog zna tko je najbolji za nas i treba mu vjerovati! Naše srce će to prepoznati u pravo vrijeme s onom osobom koja stvarno s nama želi ići do kraja i do raja! Traži istinu i pitaj Isusa u molitvi, Bog će ti pokazati što trebaš učiniti! Bog zna što je najbolje za tebe!



Joakim i Ana su bili roditelji od Gospe, danas slavimo njihov dan. Oni dugo godina nisu mogli imati djece. Dugo, dugo vremena. A oboje su bili pobožni ljudi, ljudi molitve, posta i željeli su imati dijete. U jednom trenutku i Joakim i Ana su se povukli i molili 40 dana da im Bog podari dijete. Ništa se ipak nije događalo. Ana je u jednom trenutku bila potištena i počela je gubiti vjeru i Joakim joj je prišao i rekao: Ana, pobijedit ćemo Boga našom vjernom Ljubavlju!

U smislu, Bog neće moći da im ne dadne dijete koliko će oni vjerovati da će im ga dati. Naravno, Bog je nagradio njihovu strpljivost, molitvu i vjeru! Dao im je dijete i ono se zove Blažena Djevica Marija, židovski Mirjam!

Kraljica Neba i zemlje • Bogu je SVE moguće, Bogu hvala i slava!


 

Objava Kako ćeš znati jeli neka osoba za tebe ili nije? pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?