Počinje malonogometni turnir u Vinjanima: 34 ekipe se bore za prvu nagradu od 7000 KM

Počinje malonogometni turnir u Vinjanima: 34 ekipe se bore za prvu nagradu od 7000 KM

Link na izvornu vijest

Malonogometni turnir „Hercegovački Vinjani 2024.“ počinje večeras na igralištu područne osnovne škole u Vinjanima. Kao i dosadašnjih godina, prva večer je otvaranja na blagdan suzaštitnice župe sv. Ane koja se slavi danas.

Nakon svečanog otvaranja turnira kada će župnik don Neđo Krešić molitvom i blagoslovom otvoriti turnir, kreću prve utakmice.

Svake večeri turnira odigravat će se po tri utakmice. Večeras u 20 sati otvaraju turnir utakmicom Vinjani Super Grill i Ice Cube. U 21 sati igraju ekipe Strojno pranje tepiha Grude i Deportivo la Coruna. U 22 sata igraju ekipe Transport Dodo i caffe DarAnt.

Naslov brani ekipa MI Dušić/CO Trink koji će i ove godine sudjelovati na turniru. Oni su jedna od 34 ekipe koje su se prijavile na ovogodišnje izdanje turnira. Prvo mjesto nosi nagradu od čak 7000 marka, drugo 2000 KM, a treće 1000 maraka.

Zbog velikog broja ekipa, ove godine ovaj turnir nema skupine. Utakmice odmah kreću s nokaut fazom. Na turnir stižu ekipe iz Posušja, Gruda, Imotskog, Splita, Rame, Mostara,… Veliki broj kvalitetnih ekipa, nositelja i pobjednika različitih turnira obećava dobar mali nogomet i ove godine na terenu područne osnovne škole u Vinjanima.

Pauze od utakmica će biti  4. I 5. kolovoza zbog proslave u Viru, te na večeri tradicije u Zagorju kada će se 10. kolovoza održati humanitarni koncert Joze Vučića. Predviđeno trajanje turnira je do Velike Gospe.

Objava Počinje malonogometni turnir u Vinjanima: 34 ekipe se bore za prvu nagradu od 7000 KM pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?