Burna noć na Dobrom Selu i Čulama: Za sada sve pod kontrolom

Burna noć na Dobrom Selu i Čulama: Za sada sve pod kontrolom

Link na izvornu vijest

Devet intervencija zabilježeno je u protekla 24 sata kako saznajemo od pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar i sve su sanirane. Vatrogasci su burnu noć proveli na Dobrom Selu i Čulama, pokraj Mostara, gdje je gorjela niska trava i raslinje dok su među posljednjim intervencijama zabilježena dva odvojena požara u Hodbini. ”Trenutno je mirno, jutros obilazimo požarišta, onaj na Dobrom Selu i Čulama a upravo se ekipa vraća s Hodbine gdje su sanirali dva odvojena požara”, naveli su za Bljesak.info.

Na upit o stanju požarišta na Fortici navode kako je vatra sanirana, požarna linija je pogašena te se negdje zbog vjetra vidi dim. ”Temperature su visoke, ima vjetra, gore je malo specifičan teren koji diže pepeo pa izgleda kao da dimi. No, požar je saniran i sve je zasada pod kontrolom”, dodali su. Na području Hercegovačko – neretvanske županije, prema izvještaju Civilne zaštite, još uvijek su aktivni požari u Zvirovićima, na brdu Križevac u Međugorju i u Stocu.

The post Burna noć na Dobrom Selu i Čulama: Za sada sve pod kontrolom first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?