Otvaranje Olimpijskih igara i ismijavanje Isusa – sotonska izmetina

Otvaranje Olimpijskih igara i ismijavanje Isusa – sotonska izmetina

Link na izvornu vijest

Otvaranje Olimpijskih igara i ismijavanje Isusa – sotonska izmetina

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu. Otvorenje je zabilježio i trenutak koji prikazuje guranje “woke-a”, ali i parodija na posljednju večeru. Taj je trenutak uvrijedio brojne vjernike. O tome su se oglasili i brojni korisnici društvenih mreža – s kritikama.

Tako hercegovački franjevac fra Mario Knezović piše svoj osvrt pod naslovom: OTVARANJE OLIMPIJSKIH IGARA – SOTONSKA IZMETINA 

Sinoć je u Parizu pokopan olimpijski duh natjecanja, jednakosti, zajedništva, mira i širenja međuljudski vrijednosti. Scenarij otvaranja je ogavno pljunuo na ono u što se olimpijski duh stoljećima pozivao.

🔸Scenarij otvaranja je bilo čista đavolska izmetina. Ako je „vrhnunac“ dosjetljivosti organizatora izrugati Posljednju večeru, Euharistiju i ono od čeka kršćani žive onda je sve jasno.

🔸WOKE kultura, koja je po njima širenje tolerancije i brisanje diskriminacije, sinoć je razotkrivena do kraja. Jasno su rekli, a samo imbicili (idioti) to ne mogu shvatiti, da je WOKE kultura promoviranje sotonizma i uništenje čovjeka u korijenu.

ŠTO UČINITI❓

1. Biskupska konferencija u Francuskoj, papinski nuncij u Francuskoj trebaju uputiti oštru notu prigovora organizatorima, Olimpijskome odboru i državi Francuskoj.

2. Sam papa Franjo (ako uopće može i doći do ovih informacija okružen štitonošama Woke kulture) mora reagirati u obrani Otajstva Euharistije.

3. SORTAŠI koji se tamo natječu, a kršćani su (katolici, pravoslavni, neki protestanti) neka pri izlasku na borilišta načine znak KRIŽA i neka svetom soli i vodom poškrope svoje sobe u olimpijskome selu i borilišta gdje će se natjecati. (Možda bi neki mogli i razmisliti o napuštanju igara!)

4. Sinoć je predsjednik hrvatske vlade Plenković, ako se smatra širiteljem ljubavi i vjernikom, a bio je na otvaranju, trebao vidjevši ovo napustiti svečanu pozornicu! S njim su to trebali učiniti i predstavnici drugih država, npr. Vučić koji ljubi Porfirija, gdje žive kršćani! Ima li te svijesti ili je i ona sinoć pokopana!?

📌Bože, zaštito naša očuvaj sve od zloduha koji je viđen na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu! U ime trojedinoga Boga neka umukne zloduh pušten sinoć s lanca!

Novinar Ivan Ugrin se pita Što bi bilo da su se malo narugali Muhamedu i islamu. 

Ovo je kometirao i svećenik Stjepan Ivan Horvat.

“E moj narode…
Moderno društvo bori se protiv ismijavanja drugih, drugačijih, različitih. Pa tako cijeli svijet skače ako se ismijava nečije opredjeljenje, neka manjina, neki narod… i dobro je da je tako. Ali ismijavanje Isusa i posljednje večere na otvaranju Olimpijskih igara je umjetnost i spektakl te svi oni koji inače vrište, sada šute? Ma dobro taj Isus je svejedno Pobjednik te će prije ili kasnije svi to shvatiti. Za kraj ću se poslužiti njegovim riječima: “Oče oprosti im jer ne znaju što čine…”.”, napisao je.

A saborski zastupnik Marin Miletić komentira: Olimpijske igre i wokersko ismijavanje Isusa

Gledao sam otvaranje olimpijskih igara u Parisu. Možda su mi dvije stvari najupečatljivije, kao one pozitivne, završni čin kada su sportaši različitih generacija predavali jedni drugima baklju do samog čina paljenja olimpijskog plamena. Kao i vrhunski laserski show. Negativnog je na tone. Dopustite mi reći, sport je baš bio u nekom drugom planu. Wokerska ideologija, rodna ideologija, freak show – u francuskom fokusu otvaranja Olimpijade.
Redatelji sjena se nisu mogli suspregnuti od sprdanja svetinja kršćana. Tako su oni pretilu osobu, za koju je teško smisliti kakve veze ima sa bilo kojim postojećim sportom na svijetu, okružili s hrpom grotesknih muškaraca koji misle da je biologija potpuno nebitna pa si tepaju da su žene, u nekom pomahnitalom dekonstruktu čovjeka, u vlastitom freak show-u ponudili svoju verziju Posljednje večere, jasno aludirajući svojom parodijom na Krista i učenike.
Europi i svijetu, po njima, nije potreban Krist, imamo njihovu woke religiju koja diktatorski sve nas koji ne prihvaćamo njihova opskurna tlačenja, će nas dekapitirati u čemu ta nacija ipak ima mnogo povijesnog iskustva. Njihova “cancel kultura smrti” je destruktivna, agresivna, ona uništava sve ono što vrijedi i neće trepnuti okom dok vas gazi ta muška noga broj. 46 u visokoj štikli.
Neću sada ja biti zločest pa reći da se uvijek ovi wokeri sprdaju s kršćanima dok u Islam ne vidim nešto da diraju. Tu su male mace. No, pustimo to sada. Stvarno držim da se ničije svetinje na ovom svijetu ne treba ismijavati. Bili vjernik ili ne.
Biblija piše: Krista se ne da ismijavati. Ali, kršćanstvo ne želi da itko propadne za vječnost, zato smo mi strpljivi i sa svojim neprijateljima, za koje Krist kaže da nam je moliti. Nemojmo upasti u zamku oca laži. Ðavao želi da se ulovimo za ješku i da na gaženje svetinja odgovorimo poput Petra koji je potegao mač kako bi zaštitio Krista. Ali, Krist mu kaže da spremi mač u korice, jer tko se mača lovi, od mača i gine. Nije to naš put. Molimo za obraćenje ljudi i ovog svijeta. A pritom sve činimo da sačuvamo svoju djecu i naše obitelji od zle rodne ideologije koju guraju wokeri, a mnogi političari, jer se boje osude ovoga svijeta, izgubili su hrabrost plivajući močvarama tame pa šute jer su odavna prodali dušu đavlu za šaku Judinih eura i malo tapšanja po ramenima.

Objava Otvaranje Olimpijskih igara i ismijavanje Isusa – sotonska izmetina pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?