RK Izviđač Agram: Ivano,hvala ti i sretno u nastavku karijere!

RK Izviđač Agram: Ivano,hvala ti i sretno u nastavku karijere!

Link na izvornu vijest

U petak, 26.07.2024. godine RK Izviđač i RK Zagreb postigli su dogovor o prelasku Ivana Pavlovića u redove RK Zagreb, višestrukog prvaka Hrvatske i dvostrukog europskog prvaka. Dogovor je postignut na zadovoljstvo sviju, dogovorom su zadovoljni i RK Izviđač i RK Zagreb, a i Ivano Pavlović.Ivano Pavlović će prelaskom u redove hrvatskog prvaka napraviti iskorak u svojoj rukometnoj karijeri. Već ove sezone, imati će priliku da pokaže svoj raskošni rukometni talent, rukometnoj Europi, kroz utakmice europske lige prvaka. Odlaskom u RK Zagreb, Ivano će se pridružiti Mateju Mandiću, Anti Grbavcu i Milošu Kosu s kojima je donedavno žario i palio rukometnim bh. terenima.RK Zagreb je sigurno zadovoljan jer je u svoje redove doveo još jednog rukometnog dragulja, pred kojim je velika rukometna karijera.RK Izviđač mora biti zadovoljan što je u njegovim redovima odrastao i odškolovao se još jedan rukometaš, kome, kad rukomet je u pitanju, nebo je samo granica. Dogovorom s RK Zagreb, Izviđač je zadovoljan što je omogućio Ivanu da, već, ove sezone, na svom rukometnom putu napravi iskorak više, stepenicu više, ali zadovoljstvo Izviđača je i ostvareni rekordni transfer.

titule prvaka BiH te KUP BiH. Prema izboru RS

BiH u kome su sudjelovali igrači, navijači i stručnjaci, Ivano je proglašen je za najboljeg rukometaša BiH u sezoni 2022/2023. i 2023/2024.Osim toga, ove godine Ivano se uspio izboriti za dres hrvatske rukometne reprezentacije s kojom je odigrao utakmicu protiv reprezentacije Francuske u sklopu pripremama za OI.Ivano, koji je tek na početku svoje rukometne karijere, ostvario i napravio je puno toga, ali ako ga zdravlje posluži pred njim je sjajna karijera s puno novih trofeja i priznanja.

Ivano hvala ti i sretno u nastavku rukometne karijere!

RK Izviđač Agram

Objava RK Izviđač Agram: Ivano,hvala ti i sretno u nastavku karijere! pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?