VIDEO Brojni turisti uživaju na Kravici

VIDEO Brojni turisti uživaju na Kravici

Link na izvornu vijest

VIDEO Brojni turisti uživaju na Kravici

– Slapovi Kravice, jedno od najposjećenijih mjesta u Hercegovini, i ovog ljeta privlače veliki broj turista svojim očaravajućim slapovima i čistom vodom.

Turisti iz svih krajeva svijeta dolaze uživati u prirodnim ljepotama Kravice, tražeći osvježenje i bijeg od svakodnevnog užurbanog života i visokih temperatura.

Kraviva

Iz Turističke zajednice ističu zadovoljstvo te se nadaju kako će se ovaj trend nastaviti do kraja sezone.

Osim plivanja i uživanja u prirodnim ljepotama slapova, posjetitelji mogu sudjelovati u raznim aktivnostima, uključujući vožnju čamcem.

Slapovi Kravice još su jednom potvrdili svoju neospornu privlačnost kao jedna od vodećih turističkih destinacija ljubuškog kraja. Njihova prirodna ljepota ostavlja dojam na svakoga tko ih posjeti, čineći ih nezaobilaznom točkom na turističkoj mapi Hercegovine.

 

Objava VIDEO Brojni turisti uživaju na Kravici pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?