<div>Tucak nakon poraza od Talijana: " title="
Tucak nakon poraza od Talijana: "Nema panike, treba ostati miran"
" decoding="async" />

Tucak nakon poraza od Talijana: “Nema panike, treba ostati miran”

Link na izvornu vijest

– Mislim da smo zasluženo izgubili utakmicu, treba čestitati protivniku koji je danas bio bolji, radili smo puno pogrešaka, ušli u njihov ritam. Prve dvije četvrtine smo možda bili i bolji, a onda smo pali u rupu, pogotovo s igračem manje. Čupali smo se, ali ponavljam, zaslužena pobjeda Italije, nismo bili pravi. Treba analizirati, ništa značajno se nije dogodilo, čak i da smo pobijedili. Moramo protiv Rumunjske biti bolji, osvojiti bodove i ići dalje u turnir. Nema panike, treba ostati miran, rekao je izbornik Ivica Tucak nakon utakmice. 

– Treću, četvrtu četvrtinu su bili bolji i mirniji. Nismo dobro reagirali na igrače više i njihove napade. Možda da sam ja zabio za +2, ne bi bilo izjednačenje na poluvremenu, ali eto, imali smo šanse. Igrali smo čvrsto, ali bili su bolji i treba im čestitati na pobjedi, rekao je Jerko Marinić-Kragić.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?