<div>FOTO&VIDEO: Druga večer trodnevnice sv. Stjepanu i koncert klape Grga</div>

FOTO&VIDEO: Druga večer trodnevnice sv. Stjepanu i koncert klape Grga

Link na izvornu vijest

<div>FOTO&VIDEO: Druga večer trodnevnice sv. Stjepanu i koncert klape Grga</div>

Trodnevnica u čast sv. Stjepana Prvomučenika na Hardomilju nastavljena je u četvrtak svetom misom na vanjskom oltaru, koju je predvodio mladomisnik i župni vikar na Humcu fra Vinko Baćak. Misno slavlje animirala je klapa Grga, koja je nakon toga upriličila koncert domoljubnih i duhovnih skladbi.

Program koncerta vodila je Antonela Marinović Musa, kazavši kako je klapa Grga osnovana 2015. godine, a od osnutka do danas, njezini članovi imali su prigodu nastupati u Hercegovini i u Hrvatskoj, te su česti gosti na međunarodnim susretima i festivalima.

Sastav klape trenutno čine: Damir Bešlić (prvi tenor), Josip Landeka (drugi tenor), Tomislav Čutura (bariton), Mario Landeka, Stipe Penava i Tomislav Bašić (bas). Stipe je ujedno i klavijaturist klape, dok je voditelj prof. Jure Šaban Stanić.

Danas, na uočnicu sv. Stjepanu, svetu misu predvodit će mladomisnik fra Željko Tomić, a pjevat će veliki župni zbor sv. Kate iz Ljubuškog. Nakon mise, Frama Humac izvest će predstavu „U potrazi za vjerom“.

Na samu svetkovinu misno slavlje predvodit će fra Danko Perutina, župnik i gvardijan u Mostaru, a pjevat će Mješoviti župni zbor „Sv. Ante“ s Humca. Nakon mise, kao i proteklih godina, uslijedit će pučko veselje.

Kažimo i to kako je generalni pokrovitelj koncerta klape Grga bila Hrvatska pošta Mostar, a pokrovitelji svih događaja povodom proslave blagdana sv. Stjepana su Grad Ljubuški na čelu s gradonačelnikom Vedranom Markotićem te Ministarstvo financija ŽZH na čelu s ministricom Blagicom Leko.

Objava FOTO&VIDEO: Druga večer trodnevnice sv. Stjepanu i koncert klape Grga pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?