Spomenik 4. gardijskoj brigadi na Dinari

Spomenik 4. gardijskoj brigadi na Dinari

Link na izvornu vijest

Na Crvenoj zemlji iznad Knina, kod vojnog poligona Josip Markić, otkriven je spomenik pripadnicima Četvrte gardijske brigade. Simbolično – na dan kada je prije 29 godina počela vojno-redarstvena operacija Oluja u kojoj su Četvrta i Sedma brigada oslobodile Knin.

Veliki broj četiri, križ, ploča sa znakom pod kojim su pobijedili i poruka „Putniče stani ni koraka dalje”, spomenik je svim pripadnicima ratne 4. gardijske brigade, pored puta kojim su se spustili u Knin.

Na otkrivanju spomenika okupili su se hrvatski branitelji iz različitih postrojbi, s njima je bio i njihov ministar Tomo Medved.

“Slobode koju danas imamo ne bi bilo da nije bilo doprinosa i hrabrosti hrvatskih branitelja”, poručio je ministar i pozvao svoje suborce da se odazovu na preventivne preglede i da paze na svoje zdravlje.

HRT.hr

The post Spomenik 4. gardijskoj brigadi na Dinari appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?