Pojačan promet i gužve na većini graničnih prijelaza, pogotovo koji vode prema moru

Pojačan promet i gužve na većini graničnih prijelaza, pogotovo koji vode prema moru

Link na izvornu vijest

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, svakodnevne su duge kolone vozila prema jugu Bosne i Hercegovine, kao i pojačan intenzitet prometa na većini graničnih prijelaza, priopćeno je iz IC BiHAMK-a.

Duga su zadržavanja jutros na izlazu iz BiH na graničnim prijelazima: Izačić, Velika Kladuša, Bosanska Gradiška i Orašje. Dok je na jugu zemlje pojačan promet vozila na izlazu, a izdvajaju se granični prijelazi: Doljani, Bijača, Kamensko, ali i na graničnom prijelazu Deleuša.

Na magistralnoj cesti Rogatica-Ustiprača, zbog oštećenja mosta, vozila do 30 tona prometuju jednom trakom, dok je za vozila preko 30 tona promet obustavljen.

Sanacijski radovi aktualni su na magistralnim cestama: Vitez-Travnik, Kladanj-Vlasenica, Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje, Foča-Ustikolina, Dobro Polje-Miljevina, Bijeljina-Rača i Čevljanovići-Nišići.

Do kraja kolovoza, za putnički promet otvoren je granični prijelaz Krstac (na cesti Gacko-Nikšić).

Zabranjen je promet za vozila preko 5 tona najveće dopuštene mase na graničnom prijelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prijelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak.

The post Pojačan promet i gužve na većini graničnih prijelaza, pogotovo koji vode prema moru first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?