HŠK Posušje sjajnom igrom donosi nova tri boda iz Tuzle

HŠK Posušje sjajnom igrom donosi nova tri boda iz Tuzle

Link na izvornu vijest

U utakmici koja se igrala večeras na stadionu Tušanj, nogometaši HŠK Posušje upisali su vrijednu pobjedu protiv FK Sloboda Tuzla. Utakmica je počela u 18:45 sati, a Posušje je pokazalo izvanrednu igru, osiguravši pobjedu rezultatom 2:0.

U 37. minuti, Bruno Jenjić je glavom postigao gol za Posušje, čime je ekipa stekla prednost od 1:0. Prvo poluvrijeme bilo je jako slabo i nije viđeno puno toga, a nešto bolje je bilo u nastavku.

Drugo poluvrijeme donijelo je nastavak dominacije Posušja. Samo tri minute nakon početka drugog dijela, Vinko Rozić je postigao drugi gol za svoju momčad, povećavši prednost na 2:0.Taj gol kao da je dotukao Tuzlake, koji nisu pronašli način da se vrate i upisali su još jedan poraz.

Utakmica nije bila u izravnom prijenosu na Areni 1 Premium kao što je bilo najavljeno. Nogometni savez BiH objavio je da je došlo do problema s napajanjem električnom energijom, ali to nije utjecalo na VAR sustav, koji je bio funkcionalan.

VAR nije bio naklonjen Slobodi u 57. minuti kada je Cvijanović pogodio prečku. Lopta se odbila i pala na gol-liniju, a provjeravalo se je li prešla liniju. Utvrđeno je da nije, pa je Sloboda ostala bez pogotka.

Posušje je imalo veliku priliku u 61. minuti kada je Jenjić šutirao iz teške pozicije, no lopta je prošla iznad gola. Moglo je biti 0:3. Desetak minuta kasnije Cvijanović je pokušao na drugoj strani, ali njegov udarac nije bio dovoljno precizan, pa domaćin nije uspio postići utješni gol.

U 73. minuti Sloboda je imala stopostotnu priliku nakon kontre, ali Begić nije uspio iskoristiti izglednu šansu. U završnici utakmice, Sloboda je imala još jednu dobru priliku, no golman Posušja obranio je udarac Šere glavom, a potom i udarac Talissona u nadoknadi. Sloboda trenutno nema dovoljno kvalitete za ostanak u ligi i očito će joj biti potrebna pojačanja.

Prema rasporedu, Sloboda bi trebala ugostiti Borac, no taj će meč vjerojatno biti odgođen. Posušje će u potrazi za trećom uzastopnom pobjedom dočekati Slogu Doboj kod kuće.

Ova pobjeda je veliki uspjeh za HŠK Posušje, koji je ovim trijumfom pokazao da su spremni za izazove u novoj sezoni. Dok je Sloboda jako loše krenula u novu sezonu, povratničku u Premijer ligi. Tuzlaci su u prvom kolu sa 3:1 poraženi od Sarajeva na Koševu, a sada ih je na Tušnju savladalo Posušje potpuno zasluženo.

Objava HŠK Posušje sjajnom igrom donosi nova tri boda iz Tuzle pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?