U Grudama završio 12. LOVRIN CUP 2024.

U Grudama završio 12. LOVRIN CUP 2024.

Link na izvornu vijest

Dvanaesti po redu teniski turnir parova organiziran od Teniskog kluba Grude završen je polufinalnim i finalnim mečevima na dan sv. Lovre.

Na turnir se prijavilo 16 parova, zbog kratkog roka i nemogućnosti pojedinih igrača morali smo svesti na četiri grupe po tri ekipe, formiranje para bilo je tako da je jedan igrač do -45 godina a drugi preko 45+ godina.

U četvrtfinala su išli dalje prvi i drugi iz grupa.

Polufinala:
1. Ćavar Mijo/Čamber Ante-Alilović Jozo/Lešina Jure 6/3,3/6,13/11

2. Mamić Zoran/Brkić Mario -Mandić Ivica/Mikulić Branimir 7/5,6/4

Finale: Mamić Zoran/Brkić Mario – Ćavar Mijo/Čamber Ante 6/4,6/4

Hvala domaćim igračima iz Hercegovine, Dalmatinske zagore i čestitke braniteljima naslova od prošle godine.

Izuzetno neizvjesnim i zanimljivim te korektnim susretima tokom turnira, a posebno zanimljivim dva susreta ¼ finalne i polufinalnim susretima, punih preokreta i neiskorištenih meč lopti. Završen je dvanaesti po redu LOVRIN CUP 2024. Zahvaljujemo se svima na sportskoj i korektnoj igri, poručili su iz TK Grude.

Post U Grudama završio 12. LOVRIN CUP 2024. je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?