Tihaljina: Uskoro počinje prvi nogometni futsal 3×3 turnir

Tihaljina: Uskoro počinje prvi nogometni futsal 3×3 turnir

Link na izvornu vijest

U Tihaljini se organizira prvi nogometni futsal turnir 3×3 s nagradnim fondom od 2600 KM.

Turnir će se održati na školskom igralištu od 29. kolovoza do 1. rujna.

Nagradni fond je 2600 KM, a pobjednička ekipa osvojit će 1600 KM, drugoplasirana ekipa 700 KM, dok će trećeplasirani tim biti nagrađen s 300 KM + 50 ćevapa. Uplata po ekipi je 50 KM.

S obzirom na ograničen broj ekipa, interes je već velik, pa organizatori pozivaju sve zainteresirane da se što prije prijave putem kontakt telefona: 063/407-405 (Ante) ili 063/149-262 (Marko).

Osim novčanih nagrada, organizatori su osigurali pehare, medalje te nagrade za najboljeg igrača i strijelca turnira. Uz futsal turnir očekuje vas bogata tombola te odličan izbor hrane i pića.

Prve dvije večeri turnira organiziran je turnir u penalima, uplata po igraču je 10 KM, a pobjednik osvaja 100 KM. Za finalnu večer uplata je također 10 KM, a nagrada za najpreciznijeg bit će 150 KM.

Pozivamo sve zaljubljenike u futsal da nam se pridruže na ovom jedinstvenom događaju. Očekujemo da će naš turnir privući veliki broj ljubitelja sporta i zabave te stvoriti nezaboravne trenutke na terenu. Ovaj turnir nije samo natjecanje, već prilika za zajedništvo i druženje koje želimo ponovno oživjeti u našoj Tihaljini, istaknuli su organizatori.

Post Tihaljina: Uskoro počinje prvi nogometni futsal 3×3 turnir je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?