Počinje najveći Off-road događaj u regiji

Počinje najveći Off-road događaj u regiji

Link na izvornu vijest

U četvrtak 22.08.2024. počinje najveći Off-road događaj u našoj regiji Blidinje Challenge 2024., prva off-road utrka ovakve vrste u državi u organizaciji Off road kluba Herceg Pro Team.

Tisuće gledatelja okupit će se ovaj vikend na Blidinju kako bi uživali u atraktivnim utrkama podijeljenim na dvije klase Challenge i Adventure klasa u borbi za nagradni fond od 10.000 eura, ali i odličnoj zabavi u ekskluzivnom šatoru pored restorana Motel Risovac.

Program utrke traje četiri dana u kojemu će sudjelovati natjecatelji iz BiH, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Slovenije, Austrije, Bugarske itd.

Detaljan program:

Četvrtak 22.08.2024.

Okupljanje natjecatelja, tehnički pregled vozila te u 12 sati starta Prolog u kojemu se vozači bore za startnu poziciju naredne etape. Nakon prologa slijedi Noćna etapa sa startom u 21:00 sat.

Petak 23.08.2024.

U petak jutro vozi se etapa po roadbook-u od 11:00 – 16:00 sati dok je za sve goste Blidinja taj dan otvoren kamp, gdje ćete moći razgledati vozila vozila natjecatelja i osvježiti se u našem ekskluzivno opremljenom šatoru.

Subota 24.08.2024.

U subotu jutro kreće etapa po roadbook-u od 10:00 – 14:00 sati dok u 16:00 sati starta kružna trka koja je ujedno i najatraktivniji dio cijele utrke gdje vozila startaju u grupama i voze više krugova po zadanoj stazi sa preprekama. Nakon kružne trke planiran je veliki afterparty u ekskluzivnom šatoru uz bogatu nagradnu tombolu gdje je glavna nagrada terensko vozilo i ostale bogate nagrade gdje će vas zabavljati DJ Leo i Lexus band.

Nedjelja 25.08.2024.

Posljednji dan utrke u vozi se specijalni ispit od 10:00 – 13:00 sati nakon čega slijedi proglašenje najboljih i dodjele nagrada.

Važna napomena za posjetitelje:

Dijelovi utrke koji su dostupni za sve zainteresirane gledatelje gdje se može prići s malim luksuznim automobilom su:

Četvrtak 22.08. od 12:00 sati – Prolog koji se održava kao i ranijih godina mjestu ispod stare piste.

Subota 24.08. od 15:00 sati – Kružna trka koja se održava na starom mjestu podno križa preko puta jezera.

Nedjelja 25.08. – od 10:00 sati Specijalni ispit koji se održava na istom mjestu gdje i dan ranije tj. podno križa preko puta jezera.

Post Počinje najveći Off-road događaj u regiji je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?