“Najskuplji burek u Hrvatskoj, a vjerojatno i na svijetu”: Pekarnica u kojoj ćete jedan komad platiti 8 eura

“Najskuplji burek u Hrvatskoj, a vjerojatno i na svijetu”: Pekarnica u kojoj ćete jedan komad platiti 8 eura

Link na izvornu vijest

Vrući burek ili kakva druga pita mnogima su pravi merak, čista sreća i zadovoljstvo. Umjetnost razvlačenja tankog tijesta, odnosno jufki, preko stolova, ali i cijelih prostorija vještina je koja se uči i usavršava.

Dobar omjer mesa i začina ili povrća, krumpira, kao i način na koji se peku te divotice razlikuju dobre i loše buregdžinice, piterije, pekare – ili kako vam draže, a jedno od mjesta gdje ćete pojesti jedan od najskupljih bureka u Hrvatskoj pronaći ćete u Dubrovniku. Posjetila ga je Lada Kušec Deči (@s.lada.k), influencerica koja putuje i recenzira hranu.

“Vodim vas na najskuplji burek na svijetu, vjerojatno. Radi se o mjestu koje se zove Holy Burek i nalazi se (pogodili ste) u Dubrovniku, jednom od najskupljih gradova Ex-Yu prostora u kojem sam tri prutića bureka platila 20 eura. Zašto je to tako?

Radi se o mjestu koje je po meni predobro napravljeno jer brendirati ovako dobro i ovako skupo običan proizvod poput bureka je stvarno genijalna ideja iz poduzetničke perspektive“, kaže Lada koja je isprobala sir, špinat i teletinu.

Kako kaže, očekivala je zamku za turiste, ali se oduševila. Najviše je nahvalila meso, a preostala dva bi po njezinom mišljenju mogla imati malo više soli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lada (@s.lada.k)

The post “Najskuplji burek u Hrvatskoj, a vjerojatno i na svijetu”: Pekarnica u kojoj ćete jedan komad platiti 8 eura first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?