FOTO: Održana svečana promocija monografije “Rukometne kćeri bure – od sna do jave”

FOTO: Održana svečana promocija monografije “Rukometne kćeri bure – od sna do jave”

Link na izvornu vijest

U petak je na Agroturizmu Marića gaj u Grudama održana svečana promocija monografije “Rukometne kćeri bure – od sna do jave” autora Miljenka Karačića. Ova bogata monografija, koja broji 272 stranice i sadrži više od 300 fotografija, predstavlja sveobuhvatan pregled 15 godina rukometnog djelovanja u Grudama.

Monografija pruža detaljan uvid u početke rukometnog kluba, koji je tijekom godina prerastao u uspješan sportski kolektiv, sve do ovog ljeta kada je nova generacija rukometašica osvojila deveti naslov prvaka. Ovi impresivni rezultati samo su dio priče o strasti i predanosti koje su obilježile rad kluba.

U programu promocije, uz samog autora, sudjelovali su načelnik općine Grude Ljubo Grizelj, predsjednik HRK Grude Zoran Trlin, predsjednik Rukometnog saveza BiH Slobodan Zadro i recenzentica monografije prof. dr. sc. Lidija Bojić Ćaćić. Svi prisutni su naglasili važnost ove knjige kao vrijednog dokumenta koji svjedoči o povijesti i uspjesima rukometnog kluba.

Program promocije dodatno su obogatili profesori i učenici Glazbene škole Grude.

grude-online.info

Post FOTO: Održana svečana promocija monografije “Rukometne kćeri bure – od sna do jave” je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?