FOTO: Udrugu sudaca ŽZH dobila novu opremu i upriličila tradicionalno druženje

FOTO: Udrugu sudaca ŽZH dobila novu opremu i upriličila tradicionalno druženje

Link na izvornu vijest

FOTO: Udrugu sudaca ŽZH dobila novu opremu i upriličila tradicionalno druženje

Nogometni suci i instruktori u Županiji Zapadnohercegovačkoj ne gube dobar običaj upriličiti druženje uz čašicu pića i sve što ide ”uz to”. Već šestu sezonu zaredom na početku nove natjecateljske sezone Udruga sudaca i instruktora Županije Zapadnohercegovačke organizira druženje na Mandića Jazu na Čeveljuši u Ljubuškom.

Ovom prigodom Udruga je svojim članovima podijelila sportsku opremu marke Infinity dar prijatelja Udruge Širokobriježanin, koji živi i radi u Turskoj. Ovim putem Udruga se iskreno zahvaljuje gospodinu na daru koji će puno pomoći radu Naše Udruge.

Sinoćnju večer Udruga je iskoristila za svojevrsni team building,  uz okupljanje gotovo svih članova naše Udruge kao i prijatelja Udruge koji potpomažu naš rad. Zadovoljstvo nam je da su u većini bili mladi suci, jer na mladima svijet ostaje, te smo uvjereni da naša Udruga ima svijetlu budućnost. 

Posebna zahvala našim dragim gostima gospodinu Draganu Soldi, Predsjedniku federalnog nogometnog saveza , gospodinu Vladimiru Glavašu predsjedniku našeg  Županijskog nogometnog saveza, predstavnicima klubova, prijateljima iz drugih Udruga kao i predstavnicima medija koji su redoviti gosti na našim okupljanjima.

”Krećemo spremni u novu sezonu, dosta naših članova je napredovalo na listama, te smo popunili sve liste od Premier lige do županijske lige mladim kadrovima. Svim našim članovima želimo puno sreće u nadolazećoj sezoni koja će biti jako izazovna i teška jer se na svim ligama očekuje smanjenje broja klubova” istakao je predsjednik Udruge nogometnih sudaca i instruktora Županije Zapadnohercegovačke Goran Paradžik.

 

 

Objava FOTO: Udrugu sudaca ŽZH dobila novu opremu i upriličila tradicionalno druženje pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?