Kravica: Nakon izložbe rukotvorina,otvorena likovna kolonija

Kravica: Nakon izložbe rukotvorina,otvorena likovna kolonija

Link na izvornu vijest

Jučer je na vodopadu Kravica, u organizaciji JU “KŠC” Ljubuški, upriličena tradicionalna izložba rukotvorina.

Svoje rukotvorine izložili su: Silvana Dugandžić, Nevenka Markić, Tomislav Dugandžić, Monika Bunoza, Zdenka Pavlak, Nikica Sabljić, Jelka Zane, Ljiljana Badnić, Ljubica Pandžić i Stanko Šarac

Nakon održane izložbe program je nastavljen otvorenjem trodnevne likovne kolonije na kojoj sudjeluje 30 slikara koji će na vodopadima Kravica i Koćuša, danas i sutra oslikati prirodna i kulturna bogatstva kojima grad Ljubuški obiluje.

JU KŠC Ljubuški

Objava Kravica: Nakon izložbe rukotvorina,otvorena likovna kolonija pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?