Otvoren Memorijalni vaterpolo turnir ‘Ivica Bačić‘

Otvoren Memorijalni vaterpolo turnir ‘Ivica Bačić‘

Link na izvornu vijest

Turnir je službeno otvorila predsjednica Općinskog vijeća Neum Daniela Matić, rekavši kako je ovaj klub simbol Neuma te da je ponosna na dečke i djevojke koji ostvaruju odlične rezultate, ali i čuvaju neumsku sportsku baštinu, kao i spomen na pokojnog Ivicu Bačića.

Zahvalila je i upravi kluba na predanom radu uz poruku da u Općini Neum uvijek imaju podršku i potporu.

Nazočnima se obratio i predsjednik HVK Jadran Neum Ivan Lakić, koji je pozdravio sve prisutne te izrazio zadovoljstvo održavanjem IV. po redu Memorijalnog turnira “Ivica Bačić”.

Lakić je zahvalio i Općini Neum, općinskom načelniku i predsjednici Općinskog vijeća na suradnji i potpori kroz funkcioniranje HVK Jadran te istaknuo kako je ovo njegov posljednji mandat na čelu kluba, ali da i dalje ostaje uz klub budući da je i sam jedan od osnivača vaterpola u Neumu.

Na turniru sudjeluje osam ekipa podijeljenih u dvije skupine: YBL, Slavia Prag, Leotar, Osijek, Vukovar, Siscia, Cezch R, te domaćin Jadran Neum.

Turnir je i ove godine dio manifestacije “Neumsko ljeto 2024”, a trajat će do 24. kolovoza, priopćili su iz Općine Neum.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?