Pregrađani u subotu proslavljaju titulu prvaka 20. MNL MZ grada Ljubuškog

Pregrađani u subotu proslavljaju titulu prvaka 20. MNL MZ grada Ljubuškog

Link na izvornu vijest

Pobjednik 20. Malonogometne lige MZ grada Ljubuškog, momčad Pregrađa, organizira proslavu naslova prvaka.

Proslava će se održati sutra (subota), 24. kolovoza 2024. godine na igralištu „Grebine“ s početkom u 19 sati.

Pregrađani su tim povodom pripremili veliku feštu s bogatom trpezom i prigodnim zabavnim programom.

„Pozivamo sve Pregrađane i prijatelje Pregrađa da nam se pridruže u proslavi titule prvaka 20. MNL MZ grada Ljubuškog“, stoji u pozivu na slavlje.

Radio Ljubuški

Objava Pregrađani u subotu proslavljaju titulu prvaka 20. MNL MZ grada Ljubuškog pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?