Bh. zračna luka uvela redovnu liniju za Istanbul

Bh. zračna luka uvela redovnu liniju za Istanbul

Link na izvornu vijest

Pegasus Airlines dodao je Tuzlu kao novu zračnu luku u svoju rastuću mrežu od preko 140 destinacija u 53 zemlje.

Taj poznati turski niskotarifni avioprijevoznik od subote, 24. kolovoza 2024. uvodi redovnu liniju između Istanbula (zračna luka Sabiha Gokcen) i Međunarodne zračne luke Tuzla.

Redovni letovi u prodaji su na službenoj stranici avioprijevoznika koji planira prometovati od spomenutog datuma jednom tjedno između Istanbula i Tuzle, svake subote.

Avionske karte dostupne su po cijenama od 39,99 eura, a moguće ih je kupiti na stranici www.flypgs.com.

Direktor Međunarodne zračne luke Tuzla Dževad Halilčević izjavio je da nova linija Pegasus Airlinesa označava važan napredak u povećanju pristupačnosti i jačanju povezanosti između Turske i Bosne i Hercegovine, poboljšavajući i turističku i poslovnu razmjenu između dvije regije.

Dolaskom kompanije Pegasus u Zračnu luku Tuzlaproširuje se mreža destinacija a sve na zadovoljstvo korisnika usluga Zračne luke Tuzla. Putnici Zračne luke Tuzla će tako imati mogućnost većeg izbora prilikom planiranja svojih putovanja, čime Zračna luka Tuzla opradava svoju osnovnu ulogu povezivanja BiH s ostatkom Europe. Naša očekivanja su dugoročna i uspješna suradnja s novim avioprijevoznikom, dodao je Halilčević, priopćeno je iz Međunarodne zračne luke Tuzla.

Objava Bh. zračna luka uvela redovnu liniju za Istanbul pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?