<div>Čović: " title="
Čović: "Narednog tjedna sastanak predstavnika koalicije na razini FBiH"
" decoding="async" />

Čović: “Narednog tjedna sastanak predstavnika koalicije na razini FBiH”

Link na izvornu vijest

Već narednog tjedna očekuje se sastanak predstavnika koalicije na razini Federacije BiH. Najavio je to Dragan Čović – lider HDZ-a BiH, a da bi – kaže, napravili plan budućih aktivnosti. Među njima je i novi pokušaj usuglašavanja reformi iz Plana rasta, da bismo u konačnici dobili sredstva Europske unije.

– Vjerojatno ćemo se okupiti na način da budu svi nositelji izvršne i zakonodavne vlasti zajedno i da postavimo neki plan ispred sebe. Što raditi do kraja godine, odnosno u narednoj jer ima puno stvari koje još treba završiti. 

Nećemo stati, možda smo tražili vremena da pokrenemo neke procese, da ojača povjerenje između nas i danas svjedočimo tom povjerenju kada je u pitanju Vlada FBiH. Neke stvari zato idu sporije, ali se jača povjerenje. Drugi dio sastanka ćemo probati napraviti osnovu da probamo onaj Plan rasta u desetom mjesecu i završiti – rekao je Čović.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?