Pretučeni mladići iz Širokog Brijega idu na saslušanje

Pretučeni mladići iz Širokog Brijega idu na saslušanje

Link na izvornu vijest

Trojica mladića iz Uzarića kod Širokog Brijega brutalno su pretučeni večer pred svetkovinu Velike Gospe, a prema njihovim navodima, teže ozljede su im nanijeli policijski službenici od kojih neki nisu bili niti uniformirani.

Iz zajedničkog odvjetničkog ureda Dalipagić-Crnjac za hercegovina.info potvrdili su informaciju kako je u srijedu, 28. kolovoza zakazano saslušanje pretučenih mladića iz Širokog Brijega. Trojku će saslušati unutarnja kontrola Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke u prostorijama MUP-a u Ljubuškom.

Podsjetimo, trojica mladića u ranim 20-im smatraju da je policija bespotrebno koristila prekomjernu silu nakon što su njih trojica privedena zbog sukoba s drugom ekipom ispred pekarne u Širokom Brijegu.

Na naš upit Ministarstvu unutarnjih poslova ŽZH o ovom slučaju kazali su kako su 20. kolovoza zaprimili prijavu putem punomoćnika osoba koje su 15. kolovoza nakon narušavanja javnog reda i mira lišene slobode.

Također, kako su istaknuli, navedena prijava proslijeđena je Odjelu za profesionalne standarde, Odsjeku za unutarnju kontrolu koji će poduzeti mjere i radnje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti vezane za navedenu prijavu i kako bi se riješila svaka pritužba koja ukazuje na moguće nepravilnosti u radu, u skladu sa zakonom.

Post Pretučeni mladići iz Širokog Brijega idu na saslušanje je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?