Superznalac – otvoreni upisi za novu školsku godinu

Superznalac – otvoreni upisi za novu školsku godinu

Link na izvornu vijest

Superznalac je škola matematičko – logičkih vještina za svu djecu koja žele učiti na kreativan, zabavan i zanimljiv način.

To je škola u kojoj djeca razvijaju različite kognitivne sposobnosti – pamćenje, koncentraciju, logičko i analitičko mišljenje, vizualizaciju, kreativnost i maštu, koje im ostaju kao trajne vještine.

Superznalci uz navedene vještine savladavaju vještinu brzog računanja i rješavanja problema kroz tri programa: Mali znalac – brojevi kroz igru, Superznalac i IT znalac.

Superznalac je škola koja provodi edukacijsko – razvojne programe za djecu od 4 do 14 godina.

Program Mali znalac (4-6 god) Numicon je didaktičko – matematički sustav kojim se razvijaju rane matematičke sposobnosti kod djece.

Učenje se odvija pomoću Numicon oblika, a djeca usvajaju pojam broja, odnose među brojevima, brojevne sustave, računske operacije te različite matematičke obrasce.

Brzo računanje jasan je pokazatelj da su naši polaznici unaprijedili sposobnosti kao što su jasna vizualizacija, pamćenje, logičko zaključivanje, fokus, koncentracija.

Program Superznalac – Mentalna aritmetika

Namjenjen je djeci od 6-12. godine, jer je to period života u kojemu se ljudski mozak najdinamičnije razvija.

Razvoj ovih sposobnosti najvažniji je cilj mentalne aritmetike, jer dijete razvija trajne vještine koje su mu u životu neophodne. Znanstvena istraživanja dokazala su da mentalno računanje predstavlja najbolji trening za mozak.

Gradivo uključuje rad na abakusu, slaganje Rubikove kocke, brzo logičko rješavanje sudoku križaljki, kao i zanimljivo kalendarsko računanje ( djeca savladavaju vještinu da na osnovu bilo kojeg datuma izračunaju njemu pripadajući dan u tjednu).

U tijeku su prijave za BESPLATNI promo sat koji će se održati 02.09.2024. U 18.00h

Broj prijava je ograničen!

Prijave i sve ostale informacije možete dobiti na broj 063 090 100, ili na našim stranicama na Facebooku i Instagramu.

The post Superznalac – otvoreni upisi za novu školsku godinu appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?