Gradonačelnik Kordić: Na temi sigurnosti u Mostaru skupljaju se jeftini politički poeni

Gradonačelnik Kordić: Na temi sigurnosti u Mostaru skupljaju se jeftini politički poeni

Link na izvornu vijest

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić u srijedu je održao radni sastanak s ministrom unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Mariom Marićem i komesarom policije HNŽ-a Robertom Perićem.

Razgovaralo se o aktualnoj sigurnosnoj i političkoj situaciji u Gradu Mostaru, a mostarski gradonačelnik Kordić izrazio je zanimanje za proces istrage oko incidenata koji su se događali u Mostaru zadnjih dana. Ministar i komesar su izvijestili gradonačelnika o procesu istraga i kazali kako je slučaj Bačevići, rasvijetljen i počinitelji pronađeni, priopćeno je iz Grada Mostara.

Navodi se i kako je incident u prometu, napad u blizini Lučkog mosta također u postupku rasvjetljavanja i kako su dvije osobe privedene i trenutno traje kriminalistička obrada.

Mostarski gradonačelnik je izrazio potporu radu policijskih tijela i naglasio kako nema mjesta da se na temi sigurnosti u Gradu Mostaru skupljaju jeftini politički poeni.

“Zna se tko se brine o sigurnosti, a svi oni politički akteri koji svojim svakodnevnim huškanjem i retorikom podjela pune medijski prostor samo doprinose podizanju tenzija i direktno uzrokuju ovakve događaje. Dogovorena je stalna komunikacija i suradnja na polju sigurnosti i konstatirano kako je izuzev pojedinačnih incidenata sigurnost u Gradu zadovoljavajuća”, navodi se u priopćenju.

www.abcportal.info

The post Gradonačelnik Kordić: Na temi sigurnosti u Mostaru skupljaju se jeftini politički poeni first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?