<div>Dinamo zadržao svog najvećeg dragulja; Jakirović: " title="
Dinamo zadržao svog najvećeg dragulja; Jakirović: "Baturini sam samo rekao - di ćeš sad kad je najbolje"
" decoding="async" />

Dinamo zadržao svog najvećeg dragulja; Jakirović: “Baturini sam samo rekao – di ćeš sad kad je najbolje”

Link na izvornu vijest

“Neće biti zahtjevno pripremiti utakmicu s Rijekom. Ovaj plasman u Ligu prvaka daje nam dodatan zamah, to je znak da smo na dobrom putu. Veliko je samopouzdanje, atmosfera je vrhunska. Momci su u dobrom stanju. Danas na treningu ćemo odlučiti tko će konkurirati za Rijeku, prenosi Index.

Imamo par igrača koji su roviti (nisu u najboljem stanju, op.a.), ali svi žele igrati. Imamo problema na nekim pozicijama pa je svaki igrač bitan. No nećemo forsirati ako netko ne može. Ulazak u Ligu prvaka fantastičan je uspjeh. Kad smo vidjeli s kojim smo klubovima u istom potu – to je da se čovjek naježi. Nadam se da ćemo i protiv Rijeke biti uspješni”, rekao je trener Dinama.

“Hvala Bogu da je gotov prijelazni rok”

“Kad Dinamo dolazi na Rujevicu, Riječani se mobiliziraju. Žele isprati gorak okus zadnjeg poraza. Čeka nas teška utakmica, ali mi moramo gledati sebe. Mislim da bi u toj utakmici trebalo za nas sve biti u redu na valu ovoj optimizma i pozitive.

Hvala Bogu da je prijelazni rok završio, više mi ga je preko glave. Martinu (Baturini, op.a.) sam samo rekao: ‘Di ćeš sad kad je najbolje?‘ Drago mi je da je ostao. Velika snaga Dinama je što može odbiti takve ponude. Nadam se da će u budućnosti završiti u nekoj od liga Petice, u koju zaista i pripada”, zaključio je Jakirović.

Dnevnik.ba

Standings provided Sofascore
Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?