U Čitluku počeo jedanaesti međunarodni turnir za mlade košarkaše

U Čitluku počeo jedanaesti međunarodni turnir za mlade košarkaše

Link na izvornu vijest

Jučer je u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk počeo 11. Međunarodni košarkaški turnir „Monte Zott“. U ovogodišnjem turniru sudjeluju mlađi kadeti i kadeti BiH, Hrvatske i Crne Gore.

Kako su nam kazali organizatori na turniru se natječu mladi košarkaši iz ukupno trinaest ekipa, a dvodnevni turnir započeo je natjecanjem po skupinama.

Tijekom dana upriličena je i svečanost otvaranja međunarodnog košarkaškog turnira „Monte Zott 2024.“ na kojoj je mlade sportaše i njihove trenere pozdravio i zahvalio im na dolasku Mile Galić, direktor Hrvatskog košarkaškog kluba Brotnjo.

– Počeo je naš jedanaesti, tradicionalni međunarodni košarkaški turnir „Monte Zott“. Tradicija održavanja turnira uspješno je nastavljena i drago nam je da na ovogodišnjem turniru sudjeluje trinaest ekipa u dvije kategorije: mlađi kadeti i kadeti. Sudionici turnira u obje kategorije podijeljeni su po skupinama kako bi imali veliki broj utakmica, a u ovogodišnjem turniru sudjeluju ekipe iz BiH, Hrvatske i Crne Gore. Mislim da je ovakav turnir jako važan za ove mlade momke jer se na ovakvim turnirima stječu nova prijateljstva, ali i sa sportske strane je jako važno da igraju sa protivnicima iz svoje generacije s kojima do sada nisu imali priliku natjecati se. Dio našeg turnira je i prodajni štand Udruge Susret tako da, kao i ranijih godina, imamo i humanitarni karakter – kazao je Mile Galić u izjavi za novinare.

Hrvatski košarkaški klub Brotnjo organizator je turnira koji će svoju završnicu imati sutra, a uz dvije ekipe domaćina, na turniru se natječu: HKK Ljubuški, KA Zrinjski – Mostar, HKK Grude, HKK Čapljina, ŠK Neum, KK Posušje, HKK Široki, KK Lokomotiva – Mostar, KK Leotar – Trebinje, KK Brod – Slavonski Brod i KK Sutjeska – Nikšić.

Citluk.ba

The post U Čitluku počeo jedanaesti međunarodni turnir za mlade košarkaše appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?