Iskoristi pogodnosti Namex Loyalty programa

Iskoristi pogodnosti Namex Loyalty programa

Link na izvornu vijest

Domaći maloprodajni lanac Namex na svojoj mobilnoj aplikaciji nudi pregled svih akcija i novosti na jednom mjestu.

Pronađite cijelu akcijsku ponudu u samo par klikova, napravite popis artikala za kupovinu, skupljajte bodove i uštedite vrijeme i novac.

Novost na aplikaciji je novi loyalty program koji se bazira na skupljanju bodova prilikom svake kupnje. Jednostavno samo pokažite QR code na blagajni i ostvarite povrat na kupnju. Bodove pretvorite u kupone koji postaju aktivni nakon određenog broja bodova i možete ih iskoristiti prilikom plaćanja kod vaše sljedeće kupnje.

Prijava je jednostavna, za sve postojeće korisnike samo unesite svoje podatke i kreirajte svoju lozinku, a ako još nemate Namex mobilnu aplikaciju možete je besplatno preuzeti na linku:

*Sponzorirani članak

Post Iskoristi pogodnosti Namex Loyalty programa je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?