Ove scene obilaze svijet! Hercegovac razvio hrvatsku zastavu i zasjenio pobjednika

Ove scene obilaze svijet! Hercegovac razvio hrvatsku zastavu i zasjenio pobjednika

Link na izvornu vijest

Ove scene obilaze svijet! Hercegovac razvio hrvatsku zastavu i zasjenio pobjednika

Nakon završetka utrke Velike nagrade Italije u Monzi  ispred pobjednika već tradicionalno vijori se hrvatska zastava. Ponosno ju je podigao Ivica Perić iz Grabovine kraj Čapljine, veliki ljubitelj Ferrarija.

Ljubitelji Formule 1 svake godine u smiraj ljeta čekaju VN Italije i legendarnu Monzu, nakon završetka utrke, već tradicionalno, hrvatska zastava se vijori ispred pobjednika.

Grupa entuzijasta iz Hercegovine prati utrke Formule 1, a ovaj put ponosno su razvili zastavu Hrvatske republike Herceg-Bosne. Ivica Perić iz Grabovine kraj Čapljine veliki je  ljubitelj Ferrarija i predvodnik ekspedicije. Jučer je posebno uživao u pobjedi svoje Scuderije u Monzi, prvoj nakon 2019. godine.

 

”Već 25 godina ne propuštam ni jednu utrku VN Italije u Monzi, u što sam se zarekao kada sam se 1994. godine zatekao na onoj tragičnoj utrci kada je veliki Ayrton Senna izgubio život”, ispričao je 2019. u intervjuu za Autoklub.

Od tada sam bio na više od 30 utrka uključujući i Imolu na VN San Marina”, ispričao je danas 67-godišnji profesionalni vozač sa stažem od 40 godina, koji je prvih milijun kilometara odvezao kamionom ranih osamdesetih od Grčke do Sirije i Iraka i nazad.

“Ovaj Hercegovac zaslužuje da ga u Čapljini dočekaju kao da je pobijedio na današnjoj utrci”, piše na društvenim mrežama uz fotografije iz Monze.

Objava Ove scene obilaze svijet! Hercegovac razvio hrvatsku zastavu i zasjenio pobjednika pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?