Lufthansa će ponovno letjeti za Tel Aviv

Lufthansa će ponovno letjeti za Tel Aviv

Link na izvornu vijest

FRANKFURT – Lufthansa Group airlines nastavit će putničke letove za Izrael nakon više od mjesec dana, objavila je Lufthansa.

Lufthansa će ponovno letjeti za Tel Aviv

Foto: pixabay

Letovi za glavni grad Izraela Tel Aviv nastavit će se u četvrtak, dok će letovi za glavni grad Libanona Beirut ostati zatvoreni.

Letovi za i iz Bejruta ostaju obustavljeni do 30. septembra, sažela je poruku prevoznika njemačka novinska agencija dpa.

Obustavljeni su i letovi za Amman u Jordanu i Erbil u Iraku, ali su ponovno letjeli 27. avgusta.

Grupacija Lufthansa, koja također posjeduje Austrian Airlines, Brussels Airlines, Swiss i Eurowings, odlučila je obustaviti letove za Bliski istok zbog napetosti između Izraela i Irana, koje izazivaju strahove da bi se rat iz Gaze mogao proširiti daleko u regiju.

Povod je bio raketni napad pokreta Hezbollah na područje okupirane Golanske visoravni krajem srpnja, u kojem je poginulo 12 djece. U isto vrijeme postojao je strah od uzvratnih mjera Izraela. Zabrana letova odnosila se na sve avio kompanije u grupi.

Druge avio kompanije, uključujući irski niskotarifni prijevoznik Ryanair, francusko-nizozemski prijevoznik KLM i britanski niskotarifni prijevoznik EasyJet, preduzele su slične mjere kao i Lufthansa.SEEbiz

Чланак Lufthansa će ponovno letjeti za Tel Aviv се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?