<div>Marić: " title="
Marić: "Napad u Potocima kod Mostara nema nacionalnu konotaciju. I napadači i žrtve iste nacionalnosti"
" decoding="async" />

Marić: “Napad u Potocima kod Mostara nema nacionalnu konotaciju. I napadači i žrtve iste nacionalnosti”

Link na izvornu vijest

“U MUP-u smo jučer imali tiskovnu konferenciju gdje smo određene fragmente koje nismo mogli dati na prethodnoj tiskovnoj konferenciji iznijeli;  čisto da pokažemo da napredak u istrazi postoji. U ovom trenutku se ne čini da postoji nekakva veza između događaja kako je to u javnosti prikazano nekoliko puta”, kazao je Marić.

Marić je istaknuo da je događaj u Potocima policija riješila u svega nekoliko minuta.

-Na svu sreću taj napad nije bio dovršen. Međutim, prilikom bijega i policijske potjere počinitelji, odnosno osumnjičene osobe, lišene su slobode te su pronađena sredstva za izvršenje djela, rekao je Marić.

Ministar Marić je za RTV HB posebno naglasio da odbija bilo kakvu presumpciju da spomenuti događaj u Potocima ima nacionalnu konotaciju.

“Mislim da je to jako važno naglasiti. Zbog toga sam spreman i snositi posljedice. S obzirom na to da su ovdje ljudi dovedeni u zabludu, treba reći da su i napadači i napadnuti pripadnici iste nacionalnosti”, istaknuo je Marić zaključivši da je pitanje kakav bi epilog ovoga događaja bio da počinitelji nisu lišeni slobode sukladno iskustvu od nekoliko prethodnih mjeseci.

Podsjećamo, u utorak navečer muške osobe s palicama su pokušale napasti skupinu maloljetnih dječaka u Potocima te su se dale u bijeg, nakon čega su pronađeni i protiv njih su poduzete potrebne mjere i radnje od strane MUP-a HNŽ.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?