Potpisan ugovor o izvođenju radova na prometnici u Krehin Gracu

Potpisan ugovor o izvođenju radova na prometnici u Krehin Gracu

Link na izvornu vijest

Nakon okončane natječajne procedure i konačnog odabira izvođača, Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i direktor tvrtke “KOPEX DODIG” d.o.o. Čitluk Ivica Dodig su potpisali ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i izgradnji ceste na ulazu u Krehin Gradac – Padine.

Riječ je o priključnoj cesti na regionalnu cestu R 425, a navedeni radovi će biti financirani sredstvima odobrenim od strane Ministarstva prometa i veza HNŽ u iznosu od 270 000 KM. Ukupna vrijednost predmetnog ugovora s PDV-om iznosi 314 730 KM. Ostatak financijskih sredstava u iznosu od 44 730 KM će osigurati Općina Čitluk iz vlastitih sredstava. Projektnu dokumentaciju osiguralo je također Ministarstvo prometa i veza HNŽ.

Podsjećamo da je u tijeku postupak eksproprijacije zemljišta za gradnju budućeg kružnog toka na lokalitetu Padine, na kojega će se u budućnosti priključiti predmetna cesta. Ministarstvo prometa i veza HNŽ je za gradnju, troškove nadzora i eksproprijacije zemljišta u svome godišnjem planu i programu osiguralo cca 900 000 KM.

 

Izvor: citluk.ba

The post Potpisan ugovor o izvođenju radova na prometnici u Krehin Gracu appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?