Na novome travnjaku Posušje će prvu utakmicu igrati protiv Radnika

Na novome travnjaku Posušje će prvu utakmicu igrati protiv Radnika

Link na izvornu vijest

Ugradnja hibridnog travnjaka stoji nešto više od 3 mil. KM, od kojih Općina Posušje, uz podršku vlada ZHŽ-a i FBiH, sufinancira s iznosom od 549.197,06 KM

Nakon nešto više od tri mjeseca od potpisanoga ugovora između Općine Posušje i HŠK Posušje s Nogometnim savezom BiH, privode se kraju radovi na postavljanju hibridnog travnjaka na glavnom terenu u sklopu Sportskog kompleksa Mokri dolac, i to u rekordnom roku, objavili su iz Općine Posušje. Počeli su 10. lipnja, dok je posljednji komad trave postavljen 20. kolovoza.

Odrađeni su iskopi zemlje i materijala na kotu -40 cm, cjelokupni drenažni sustav, sustav za navodnjavanje, odvodnju vode iz drenažnih kanala, nasipanje drenažnog sloja, nasipanje i planiranje nosivoga pijeska, sustav odvodnje površinske vode, novu crpku, a izvođači su pomogli i pri ugradnji travnate površine.

Investicija ugradnje hibridnog travnjaka iznosi nešto više od tri milijuna maraka, od kojih Općina Posušje, uz podršku Vlade ZHŽ-a i Vlade Federacije BiH, sufinancira s iznosom od 549.197,06 KM.

– Ovo je još jedan dokaz da Općina Posušje, zajedno s Upravom kluba, posljednjih godina sve uspješnije ulaže u nogometnu infrastrukturu. Želimo i nastavljamo ulagati u infrastrukturu, gdje je god moguće. Podsjećam kako su u tijeku i radovi u velikoj sportskoj dvorani na postavljanju novog parketa, potpomažemo i izgradnju Taekwondo doma te nogometnih stadiona u Viru i Rakitnu. Riječ je o zahvatima koji su, prije svega, usmjereni na budućnost, našoj djeci. Što se tiče nogometa, usporedno s terenima nastojat ćemo ulagati i u obnovu stadiona, točnije natkrivanju južne tribine – rekao je načelnik općine Posušje Ante Begić.

Iz Općine i Uprave kluba zahvalili su Nogometnom savezu BiH na čelu s predsjednikom Vicom Zeljkovićem na inicijativi i sudjelovanju u ovoj velikoj investiciji.

Stadion se maksimalno uređuje pred povratak kluba u Posušje. Prvu utakmicu na novom travnjaku Plavo-bijeli bi trebali igrati protiv ekipe Radnika 21. rujna.

Objava Na novome travnjaku Posušje će prvu utakmicu igrati protiv Radnika pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?