Veliki interes za futsal turnir 3×3 “Pozdrav ljetu 2024.” u Lisicama

Veliki interes za futsal turnir 3×3 “Pozdrav ljetu 2024.” u Lisicama

Link na izvornu vijest

Pripreme za posljednji ljetni futsal 3×3 turnir koji se igra u Hercegovini su u punom jeku, riječ je o turniru “Pozdrav ljetu 2024” koji će se održati na sportskom centru u Lisicama od 20. do 22. rujna. Organizatori su uputili poziv za prijave ekipa do 18. rujna, a uz bogati fond nagrada za sudionike, pripremili su i sadržajan prateći program za sve posjetitelje.

“Želja nam je zaista ugostiti sve natjecatelje i posjetitelje turnira na najbolji način, dugogodišnji smo sudionici futsal turnira, po prvi put smo u ulozi organizatora i nastojat ćemo učiniti sve da ovaj turnir bude uspješan” kazali su za Radio Ljubuški organizatori Jozo Bilić, Ivan Vukojević i Ante Mušan .

“Nas trojica od malena zajedno igramo, volimo futsal, godinama smo u ovom, imamo puno prijatelja, odigrali smo veliki broj turnira, već su nam se javilo puno ekipa koje će sudjelovati na našem turniru, imamo bogati nagradni fond, do sada su prijavljene 43 ekipe, očekujemo ih još u ovom zadnjem tjednu prijava. Dolaze nam ekipe iz Hrvatske; od Zadra do Doline Neretve, do Ljubuškog i cijele Hercegovine.”

U razgovoru ističu i kako su odličili iskoristiti potencijal sportskog centra u Lisicama i zahvaljuju na podršci zajednice.

“U Lisicama imamo odlično opremljeno igralište sa svlačionicama i salom kakvo nema nitko u široj okolici, ovaj sportski centar pruža nam odlične uvjete i samim tim podiže kvalitetu događaja, raduje nas da se turnir održava upravo ovdje. Zahvaljujemo svim prijateljima i sponzorima koji su nas podržali u organizaciji ; generalni sponzor je Grad Ljubuški, zahvala gradonačelniku Vedranu Markotiću te JP Parkovi , Mjesnoj zajednici Lisice, svim pokroviteljima od srca.Uputili su poziv svim slušateljima

“Dođite u Lisice i uživajte u vrhunskom futsalu, zabavnom programu uz bogatu tombolu ukusnu hranu i piće.”

Radio Ljubuški

Objava Veliki interes za futsal turnir 3×3 “Pozdrav ljetu 2024.” u Lisicama pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?