Minimalna pobjeda Željezničara nad Posušjem

Minimalna pobjeda Željezničara nad Posušjem

Link na izvornu vijest

Strijelac jedinog pogotka bio je Filip Dangubić u 55. minuti.

Željezničar je upisao petu pobjedu u sezoni zahvaljujući kojoj se vratio u borbu za najviši plasman izjednačivši se na drugom mjestu tablice sa Sarajevom koje ima dvije utakmice manje.

Utakmica je protekla u izjednačenoj igri, a Posušje se pokazalo kao izuzetno čvrst protivnik koji je na Grbavici pokazao kako nije slučajno u gornjem dijelu tabele. Gosti su, naime, bili potpuno ravnopravan protivnik, a u prvom dijelu su imali i izglednije prilike za gol.

Upravo su igrači Posušja i prvi zaprijetili u 23. minuti kada je Pavković presjekao jedno dodavanje na 30 metara od gola i izašao sam pred Muftića, ali je golman Željezničar odlično intervenirao i spasio svoj gol.

Nekoliko minuta kasnije na drugoj strani prilika, no golman Posušja Galić obranio je udarac Dangubića.

Do kraja poluvremena obje ekipe imale su po nekoliko pokušaja ali se na odmor otišlo bez pogodaka.

I u drugom poluvremenu gosti su prvi zaprijetili preko Bobana koji šutira preko gola, a nekoliko minuta kasnije i Pavković je pokušao ali direktno u Muftića.

Željezničar je poveo u 55. minuti. Boljević je s desne strane ubacio u peterac gdje se dobro snašao Dangubić i glavom postigao svoj prvi pogodak u dresu Željezničara.

U nastavku susreta Posušje je pokušavalo doći do izjednačujućeg gola, a dobru priliku imalo je u 84. minuti. Jenjić je centrirao, a Abrego i Pavković s pet metara nisu uspjeli loptu glavom skrenuti u mrežu.

U sudačkoj nadoknadi gosti su reklamirali jedanaesterac zbog igranja rukom Galića u šesnaestercu, intervenirao je i VAR, a sudac Džemidžić je nakon pregleda snimka odlučio da ne dosudi najstrožu kaznu za goste te je susret završen minimalnom pobjedom tima s Grbavice.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?