Ivan i Pere Petric postali su članovi kuglačke reprezentacije Hrvatske

Ivan i Pere Petric postali su članovi kuglačke reprezentacije Hrvatske

Link na izvornu vijest

Braća Petric Ivan i Pere, višestruki prvaci države koji sa svojim klubom već pet godina za redom dižu pehar za prvaka države i na domaćoj kuglani Bagušić osam godina ne znaju za poraz, pojedinačni prvaci i viceprvaci, finalisti i osvajači mnogo jakih turnira gdje nastupaju svjetski igrači od danas nose dres hrvatske kuglačke reprezentacije.

Povijesni je ovo trenutak za Kuglački klub Posušje, ali i cijelog grada, napisali su iz ovog posuškog kluba.

Ivan i Pere su do sada bili reprezentativci BiH i svaki puta su se odazvali pozivu i dali svoj doprinos. Ovim putem se zahvaljuju KS BIH na ukazanom povjerenju, ali okolnosti su odlučile da Petrici idu korak dalje. Ovog puta poziv je došao iz Hrvatske. „Dobro znamo tko su reprezentativci Hrvatske i da treba truda i rada da se nametneš i da budeš dio njih. Što reći na to nego da je naš grad bogatiji za dva reprezentativca Hrvatske. Hvala HKS-u što su pratili naš rad i vidjeli njihov potencijal i što su ukazali njihovo povjerenje. Isto tako Ivan i Pere su osobe kada nešto žele to i ostvare i daju svoj maksimum. Ne sumnjamo u njih ni ovog puta. Nadamo se da će tako biti i u dresu Hrvatske reprezentacije“, istaknuli su ponosno iz Kuglačkog kluba Posušje.

Radioposusje.ba 

Objava Ivan i Pere Petric postali su članovi kuglačke reprezentacije Hrvatske pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?