Za 50 umirovljenika Grad Ljubuški omogućio sedmodnevnu rehabilitaciju u lječilištu

Za 50 umirovljenika Grad Ljubuški omogućio sedmodnevnu rehabilitaciju u lječilištu

Link na izvornu vijest

Za 50 umirovljenika Grad Ljubuški omogućio sedmodnevnu rehabilitaciju u lječilištu

Gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić primili su predstavnike Udruge umirovljenika Ljubuški na čelu s predsjednicom Antonijom Tomić, a tema razgovara bila je financiranje sedmodnevne rehabilitacije u lječilištu za 50 umirovljenika za što će biti izdvojeno 25.000 KM. Na sastanku je razgovarano o statusu ove kategorije stanovništva u Ljubuškom i općenito u Bosni i Hercegovini, kao i o aktivnostima koje Grad Ljubuški poduzima s ciljem unaprjeđenja i olakšavanja životne svakodnevnice umirovljenika.

Predsjednica Udruge umirovljenika Ljubuški Antonija Tomić osvrnula se na realizirane aktivnosti udruge u prethodnom razdoblju kao i o planovima rada vezanih za poboljšanje statusa umirovljeničke populacije te izrazila zahvalnost Gradskoj upravi što je prepoznala potrebe umirovljenika.

– Koristim priliku da zahvalim Gradu Ljubuškom na čelu s gradonačelnikom Vedranom Markotićem na svemu učinjenom za našu udrugu – od pomoći uređenju prostora, božićnica itd. pa do financiranja rehabilitacije u lječilištu za 50 naših umirovljenika na sedam dana što nam neizmjerno znači – kazala je Tomić kazavši kako prijave zainteresiranih kreću od 14. listopada i pozivom na broj 063 600 244.

Umirovljenica Radojka Ćeško pohvalila je rad udruge u novije vrijeme i suradnju s Gradom Ljubuškim naglasivši kako je financiranje boravka umirovljenika u lječilištu od velikog značaja za njih te pozvala i umirovljenike koji to dosad nisu učinili da im se pridruže.

– Imamo potporu Grada Ljubuškog, uređene prostorije, imamo gdje da sjednemo i družimo se. Nadam se da ćemo ubuduće i bolje surađivati, učlanjivati se više i više nas biti aktivno u svemu ovome. Možemo puno toga organizirati, samo ovisi od naše volje – poručila je.

Gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić iskazali su potporu umirovljeničkoj populaciji te umirovljenike informirali kako su i ove godine u proračunu predviđena sredstva za isplatu jednokratne novčane pomoći umirovljenicima za što će biti izdvojeno više od 200.000 KM.

Objava Za 50 umirovljenika Grad Ljubuški omogućio sedmodnevnu rehabilitaciju u lječilištu pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?