Obilježavanje 31. obljetnice PPN Gavran 2

Obilježavanje 31. obljetnice PPN Gavran 2

Link na izvornu vijest

Dana 9. listopada 2024. godine obilježit će se 31. obljetnica podstožerne postrojbe GS PPN Gavran 2 u Čitluku – gdje je bila ratna baza postrojbe (kamp Tromeđa).

Program obilježavanja 31. obljetnice PPN Gavran 2 započet će svetom Misom za poginule i umrle branitelje, zatim mimohod u 17h od Spomen križa za branitelje do Hotela Brotnjo gdje u 18h započinje svečana akademija.

Ministar obrane Republike Hrvatske, g. Ivan Anušić i ministar branitelja Republike Hrvatske, g. Tomo Medved, najavili su svoj dolazak na ovu obljetnicu što je posebna čast i priznanje za pripadnike postrojbe PPN Gavran 2 kao i svim našim suborcima koji su zajedno sa nama branili ovaj narod kroz pripadnost drugim postrojbama.

Pozivamo sve branitelje i ostali puk da dođu na obilježavanje 31. obljetnice PPN Gavran 2, a na poseban način pozivamo mlade da dođu, jer smo za njih ispisali povijest koju trebaju naučiti iz prve ruke, da im sutra neki drugi ne bi krivo prenijeli ove povijesne istine naše pobjedničke vojske u Domovinskom ratu.

 

 

 

The post Obilježavanje 31. obljetnice PPN Gavran 2 appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?