ŠKOLA NOGOMETA: Kadeti napravili novu senzaciju, palo i FK Sarajevo!

ŠKOLA NOGOMETA: Kadeti napravili novu senzaciju, palo i FK Sarajevo!

Link na izvornu vijest

Nogometna Škola HŠK Posušje nastavlja s fantastičnim rezultatima ove sezone. Nakon poraza od FK Borac u Banja Luci, kadeti i pioniri u Premjer ligi zabilježili su odlične rezultate sa klubovima iz glavnog grada naše zemlje. 

Pioniri trenera Ivana Oreča osvojili su vrijedan bod na domaćem terenu protiv FK Željezničar (1-1) strijelac za veliki bod bio je Jukić Filip 10 minuta susreta. Jučer su doživjeli poraz na Mokrom Docu od lidera tablice FK Sarajevo (1-3). Jedini pogodak djelo je Andreja Kovača u 24 minuti.

Kadeti trenera Filipa Zovke i Ante-Darija Stipića napravili su dva velika rezultata, oni su na Mokrom Docu u subotu porazili FK Željezničar (2-1) strijelci Danijel Širić 3 minuta i Toma Oreč 84 minuta. Naši plavo-bijeli jučer su napravili još jedan podvig, na “zelenom dragulju” poraženo je FK Sarajevo s uvjerljivim rezultatom (2-0), a pogađali su Slavko Dumančić 1 minuta i Toma Oreč 90 minuta. 

Nakon devet odigranih kola kadeti su na visokom trećem mjestu, dok su pioniri na šestom. 

Sljedeći vikend naše dečke čeka je gostovanje u susjednom Širokom Brijegu

Objava ŠKOLA NOGOMETA: Kadeti napravili novu senzaciju, palo i FK Sarajevo! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?